BIOFAKTOR Silivet - hranjivi pripravak za golubove, 100 ml

  • BIOFAKTOR Silivet - hranjivi pripravak za golubove, 100 ml
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 8923
23,62 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hranjiva lijek za golubove.

Svojstva i djelovanje:
Glavni aktivni sastojak lijeka je vodeni ekstrakt iz ploda čička točkicama (silybum točkicama). Aktivnosti farmakodynamiczna ekstrakta povezan s prisutnošću flawonoglikolanów, kojima kompleks pod nazivom silimaryna. U njegov sastav ulazi, u osnovi, sylibina zadužena za antyhepatotoksyczną aktivnosti svih sirovina. Mehanizam djelovanja sylibiny povezan s taloženje tom smislu u staničnoj membrani гепатоцитов, a time i stabilizacije funkcije stanica. Osim toga, silimaryna potiče regeneraciju stanica паренхимы jetre, potiče sintezu RNA. Ekstrakt čička točkicama radi i желчегонными svojstva zahvaljujući sadržaju hlapljivih eteričnih gorycznych. Akcija oslanjanja na jetra ima i vitamin c se nalazi u pripravku. Ova aktivnost je povezana sa uczestniczeniem vitamina C, posebno u redoks reakcije odgovornih za pre-razmjenu ksenobiotyków u organizmu životinja. Glukoza je lako dostupan izvor energije odciążającym jetra. Istovremeno glukoza donosi odgovarajući broj intermedijarnih metabolita, potrebnih za djelotvorno metabolizam ksenobiotyków. Glukozu, ili odnos glukozotwórcze naširoko se koristi kao dodatak za lijekove паковочных jetra. Silivet radi zaštitni učinak na stanice паренхимы jetre u situacijama, kada postoji mogućnost oštećenja гепатоцитов, na primjer, kao rezultat uvođenja lijekova za bolesti virusne ili bakterijske infekcije, konzumiranje toksina i tako dalje

Sastojci:

ekstrakt ploda čička točkicama
vitamin C
glukoza
vehiculum ad
7,0
1,0
5,0
1000,0

Indikacije:
Silivet je biljni preparat, hranjiv dizajniran za gołebi. Proizvođač preporučuje primijeniti lijek u periodu oporavka nakon dugotrajne bolesti jetre, nakon primjene lijekova ili kao pomoćno sredstvo pri отравлениях vezama oštećene pulpe jetre. Lijek djeluje regeneracyjnie i zaštitni učinak na tkivo jetre, potiče proizvodnju žuči, kao i vraća ravnoteža metaboličkih procesa u jetri.

Doziranje:
Silivet ubrizgava u količini 1 - 2 ml na 1 l vode za piće u roku od 7 dana, s mogućnošću dugotrajnog korištenja.

Datum isteka:
24 mjeseca od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Čuvati u originalnoj, zatvorenoj ambalaži, na sobnoj temperaturi.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel