BIOFAKTOR Citroenzymix - sredstvo koje poboljšava probavu za golubove - otopina 100 ml

  • BIOFAKTOR Citroenzymix - sredstvo koje poboljšava probavu za golubove - otopina 100 ml
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 8913
23,61 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hranjiva lijek koji poboljšava probavu.

Svojstva i djelovanje:
Pepsin je enzim wydzielanym u želucu gruczołowym ptica. Ovaj enzim je endopeptydazą, potrebne za pravilnu probavu proteina u tijelu. Razgrađuje velike čestice proteina na manje dijelove, koji se zatim probavlja u crijevima tijekom proteaze crijevni sok. Pepsin se primjenjuje u malim količinama pojačava apetit i poboljšava procese probave. Tampon fosforanowo-cytrynianowy stabilizira kiselost želučanog sadržaja i pomaže aktiviranje prirodnih proteaze. Poticanje apetita za enzimi se koriste oralno ne leži samo u ubrzavanju procesa probave i arkada probavnog trakta, ali i na pokretanje nekoliko mehanizama koji se odnose na oslobađanje hormona u crijevima i neizravni utjecaj gastrointestinalnog trakta na centre za glad i sitost koji se nalaze u hipotalamusu. Povezivanje pepsina sa tampon cytrynianowym je opravdana, jer pepsin pokazuje svoju aktivnost samo u okruženju kiselosti između pH 1 i 3, a kroz kombinaciju sastojaka lijeka on drži kiselost na razini 2.0. U okruženju ravnodušnim brzo gubi aktivnost. Osim toga, koristi se u djelovanju, osniva se olakšava dovođenju ph okruženju želuca do vrijednosti nadležnog za aktivaciju, naravno, dodijeljena proteaze, što pak povećava učinak lijeka.

Sastojci:

  • Pepsin 1.0
  • Tampon fosforanowo-cytrynianowy i mirisi na 1000

Indikacije:

Pepsin je enzim wydzielanym u želucu gruczołowym ptica. Potreban je za pravilnu probavu proteina. Primjenjuje se u malim količinama pojačava apetit i poboljšava procese probave. Tampon fosforanowo-cytrynianowy stabilizira kiselost želučanog sadržaja i pomaže aktiviranje prirodnih proteaze. Citroenzymix se primjenjuje kod peradi s ciljem poboljšanja procesa probave, uzbuđenja apetita i sprečava pojavu poremećaja probave, kod ptica, primaju hranu različitih kvaliteta. Lijek se primjenjuje za ublažavanje nastale dispepsija i kao pomoćno sredstvo za liječenje poremećaja lučenja želučanog soka.

Doziranje:
Lijek se primjenjuje u količini: 1 ml lijeka otopiti u 1,5 l vode za piće. Preporuča dati lijek izvorno za oko 10 dana. Ako se nakon prestanka uzimanja lijeka smanjuje apetit, možete nastaviti primjenu lijeka tijekom sljedećeg razdoblja od 10 dana.

Datum isteka:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.

Certifikat: NRWETfarm 4610/op-162/99

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel