Knjiga "Kukci", str. Egros

  • Knjiga "Kukci", str. Egros
Proizvođač: Egros
Šifra proizvoda: 19684
23,42 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Kukci u kavezu"

Autor: Jolanda Белецка, Andrija Budziszewski

Ova knjiga sadrži prilično veliku dozu znanja kao glavni korisnih novak terraryście, kao i detalje u vezi održavanje insekata i dizajniran da se malo više iskusnih uzgajivača. Napisano vrlo jednostavnim jezikom svojih čitanje ne umoriti čitatelja. Sadrži kratku izjavu nakupljanje insekata, utječe na temu izgradnje insektariów, utvrđuje osnovne principe za sadržaj i uzgoj insekata (pogotovo ako je riječ o njihovom pravu hranu). Velika joj je prednost što ukazuje na to odakle i na koji način se mogu privući kukce za uzgoj, kao i na što obratiti pažnju prilikom njihove kupovine. Također ima prilično bogat (kao na polskojęzyczną literaturu) skup opisa vrste razmnožavanja insekata i domaćih i egzotičnih. Opis sustavno raspoređeni, i svaki raspravlja broj insekata prethodi kratak karakteristika. Osim toga, knjiga sadrži opise uzgoj glavnih vrsta insekata koji se hrane i popis nacionalnih vrsta insekata, zaštićene zakonom.

 

 

Tehnički parametri:
Kategoria:
Terrarystyka
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel