ДОЛЬФОС DW Alcalic - instant lijek za golubove s dodatkom glukoze 500g

  • ДОЛЬФОС DW Alcalic - instant lijek za golubove s dodatkom glukoze 500g
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 8325
12,92 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Topljiv u vodi lijek za golubove, sadrži tvari alkalizujące s dodatkom glukoze

Svojstva i djelovanje:
ДОЛЬФОС DW ALCALIC je specijalizirani preparat koristili za sportske golubove, koji se sastoji od tvari koje pomažu vratiti ravnotežu vode ravnoteže elektrolita i acidobazne ravnoteže oslabljen mi lotowanych golubova. Jedna od posljedica pojačan metabolizam mišićnog tkiva, u vrijeme intenzivnog leta poštanskog golub je metaboličke acidoze.
Odgovoran je za nju, u osnovi, mliječna kiselina formirana kao proizvod anaerobne degradacije glukoze. Formirana mliječna kiselina smanjuje ph u mišićima i u kratko vrijeme dovodi do njihovog umora. S ciljem smanjenja vremena potrebnog za oksidacije mliječne kiseline, koja je punih u mišićima, cco je glavni preduvjet za njihov povratak na punu produktivnost, primjenjuju se lijekovi alkalizujące. Taj preparat je ДОЛЬФОС DW ALCALIC. Ovaj lijek olakšava uklanjanje posljedica metaboličkog acidoze kod intezivnog fizičkog opterećenja mišića, olakšava zamjenu rep, poboljšava probavu, umożliwiauzyskanie dobroj formi i pomaže u održavanju visoke forme tijekom cijele sezone letenja.

Primjena i doziranje:
Lijek se primjenjuje sljedeći dan nakon povratka iz leta, najčešće u ponedjeljak, u dozi od 1 g na 1 litru vode za piće. Također se može primijeniti u periodu mitarenja i tijekom zimske stanke u istim dozama, jednom tjedno. Također je poželjno navesti lijeka u virusne bolesti golubova.

Tehnički parametri:
Wielkość opakowania:
0-2kg
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
500 g - 999 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel