DOLFOS DG Glukovit - sredstvo s glukozom s vitaminom B i C za golubove 500g

  • DOLFOS DG Glukovit - sredstvo  s glukozom s vitaminom B i C za golubove 500g
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 8293
19,38 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Stručnjak za klima-uređaj za golubove od glukoze, niz vitamina iz grupe B i vitamin C.

Primjena i doziranje:
1 gram droge na 1 litru vode, odnosno 1 žličica na 3 litre vode, u roku od 4 dana prije leta, a također, što je vrlo važno u dan povratka od leta.

U periodu mitarenja - dva dana u tjednu - 1g lijeka na 1 litru vode.

Tijekom izložbe - 1g lijeka na 1 litru vode.

U cilju poboljšanja radne sposobnosti i jačanje - 1g lijeka na 1litr vode.

Svojstva i djelovanje:
Se nalazi u pripravku ДОЛЬФОС DW ГЛЮКОВИТ glukoza je izvor lako probavljivih jednostavne šećere. Velika fizička opterećenja tijekom leta poštanskog golub dovodi do toga da доставление energije ima važan utjecaj na rješavanje posljedica umora.
Nakon uvođenja glukoza odmah apsorbira doprinos za napuniti rezerve. Zahvaljujući tome, golubovi lakše vratiti snagu i mogu doći do najboljih sportskih rezultata. Ovo pojačanje je posebno potrebno u razdoblju dugih let ili let u izazovnim vremenskim uvjetima.
Također sadržane u pripravku vitamini imaju metaboličke akciju.
Vitamin C sudjeluje u procesima oksydo-smanjenje metaboličkih procesa u tijelu. On aktivira metabolizam proteina i ugljikohidrata. Vitamin B1 igra važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava. Golubovi su vrlo osjetljiva na nedostatak vitamina B1. Nedostatak se očituje u vodi na inertnost, usporava rast i поносом. Onda se događa opuštanje mišića, otežano u hod i studiozno glave na leđa. Čak i mali nedostatak ovog vitamina može biti uzrok neuspjeha u letovima. Vitamin B2 uzrokuje energetske promjene na rožnici oka, leća i epithelia, metabolizam masti, proteina i cukrowców, proizvodnja jaja, larve i rast mladih. Vitamin B6 je važan sastavni dio enzima koji sudjeluju u metabolizmu proteina i masti. Ovaj vitamin također sudjeluje u regulaciji funkcija živčanog i mišićnog sustava, a također utječe na apetit i rast mladih. Ima противоанемическое akcija

Indikacije:
Lijek se primjenjuje tijekom leta poštanskih golubova. U periodu mitarenja. Tijekom izložbe golubova i nakon dugotrajne zarazne bolesti, parazitskih i отравлениях.

Kontraindikacije:
nema

Skladištenje:
Lijek treba čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zbrylenie lijeka zbog vlage ne dovodi do gubitka svojstava.

Analiza:

Vitamin B1

2,5 mg

Vitamin C

1,3 mikrograma

Vitamin B2

1,25 mg

Biotin

2,3 g

Vitamin B6

1,5 mg

Glukoza

ad 1 000 g

Tehnički parametri:
Wielkość opakowania:
0-2kg
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
500 g - 999 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel