ДОЛЬФОС DW Торовит - maska sa kvascem piwnymi za golubove 0,5 kg

  • ДОЛЬФОС DW Торовит - maska sa kvascem piwnymi za golubove 0,5 kg
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 8291
14,33 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Stručnjak za klima-uređaj za golubove, sadrži sušeni pivski kvasac, bogatstvo prirodnih vitamina iz grupe B.

Primjena i doziranje:
Lijek se primjenjuje nakon miješanja s mješavinom žitarica. Prije miješanja s ДОЛЬФОС DW ТОРОВИТ preporučuje se lagano prskanje hrane češnjakom uljem ili limunovim sokom ili vodom sa šećerom za bolju przyczepialności lijeka u smjesu kave.

U razdoblju odgoj mladih i mitarenja: 30 g lijeka, tj. za 8 porcija 1 kg hrane, barem dva puta tjedno.

Prije letenja: 30 dana prije početka sezone letova dnevno 30 g droge na 1 kg hrane.

U periodu leta: u dan povratka sa leta, kao i na sljedeći dan treba dati ДОЛЬФОС DW ТОРОВИТ u dozi 30 g droge na 1 kg hrane.

Svojstva i djelovanje:
ДОЛЬФОС DW ТОРОВИТ-to je prirodni lijek, bogato vrijednim proteinima, aminokiselinama, B kompleks vitamina i elemenata u tragovima. Sadržane u pripravku vitamini imaju metaboličke akciju.
Najmażniejsze njihove funkcije i to:

  • Vitamin B1 - igra važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava. Golubovi su posebno osjetljivi na nedostatak ovog vitamina. Nedostatak se očituje njegov nedostatak dovodi do inertnost, usporava rast i поносом. Onda se događa opuštanje mišića, otežano u hod i studiozno glave na leđa.
  • Vitamin B2 - aktivno je sudjelovao u mnogim osnovnim procesima u tijelu. Igra važnu ulogu u funkcioniranju ukłdu živčanog sustava i razvoj embrija. Nedostatak ovog vitamina uzrokuje zadržavanje rasta, niska wylęgi i poremećaja od strane nervnog sistema.
  • Vitamin B6 - sastavni je dio mnogih enzima potrebnih za metabolizma proteina i masnoća. Nedostatak ovog vitamina uzrokuje gubitak apetita, sporiji rast, anemija i poremećaj u proizvodnji perja.
  • Vitamin B12 - je faktor koji štiti od малокровием. Druge vitamine grupe B, ulaze u sastav lijeka, potrebne za metabolizam šećera spojeva koji se koriste kao izvor energije. Stanje je također dobro funkcionira vid i živčani sustav.

Indikacije:
ДОЛЬФОС DW ТОРОВИТ ima vrlo povoljan utjecaj na rast mladih golubova, poboljšava prirodni imunitet, ublažava posljedice izloženosti nepovoljnim faktorima hrane i okoliša. Redovito uvođenje lijeka doprinosi značajno poboljšanje stanja poštanskih golubova u razdoblju od letenja. Primjena lijeka u periodu mitarenja-to je jamstvo brzog toka procesa i stvaranje glatke i sjajne perja.

Kontraindikacije:
nema

Skladištenje:
Lijek treba čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zbrylenie lijeka zbog vlage ne dovodi do gubitka svojstava.

Analiza:

Vitamin B1

30 mg

Folna kiselina

18 mg

Vitamin B2

120 mg

Biotin

1,8 g

Vitamin B6

50 mg

Kolin

4,8 g

Vitamin B12

0,15 mg

Lizin

37 g

Nikotinske kiseline

470 mg

Metionin i Cistin

11,7 g

Pantotenska kiselina

36 mg

Sušeni pivski kvasac

ad 1 000 g

Tehnički parametri:
Wersja:
0,5kg
Wielkość opakowania:
0-2kg
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
500 g - 999 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel