ДОЛЬФОС DW Molting - maska минерально - aminokwasowo - витаминная za golubove kantu 1000г

  • ДОЛЬФОС DW Molting - maska минерально - aminokwasowo - витаминная za golubove kantu 1000г
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 8290
24,67 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Stručnjak klima-uređaj минерально - aminokwasowo - витаминная za golubove.

Svojstva i djelovanje:
U periodu mitarenja povećava potrebu za golubove u sumporne aminokiseline (metionin), potrebne za sintezu proteina, stvoriti perja. Među vitaminima posebnu vrijednost u tom razdoblju su: vitamin A, E, niacin, biotin i vitamin B12. Također tijekom smjene perje su posebno važni fosfor, magnezij, bakar, cink i jod.
ДОЛЬФОС DW MOLTING-to je savršeno dizajniran za golubove lijek, u sastav koje ulazi ne samo pažljivo izabranim kompleks 14 otoczkowanych vitamina, ali također i probavljiva mineralne elemente (makro i mikronutrijenata) i potrebne серосодержащая kiselina - metionina. Vrijedan dodatak na drogu je dodatak ljekovitog bilja, poboljšati rad probavnog trakta i prirodnih kvasac, bogat je vitaminima grupe B. uz Povoljan učinak lijeka se pojačava dok se primjeni u razdoblju mitarenja lijeka ДОЛЬФОС DW ТОРОВИТ.

Indikacije:
ДОЛЬФОС DW MOLTING neophodna u razdoblju pripreme za mitarenje i tijekom njegova provođenja. Redovito podnošenje ovaj lijek uzrokuje stvaranje perje je vrlo dobre kvalitete, a također pomaže u smanjenju razdoblja mitarenja.

Primjena i doziranje:
Unos lijeka počinje za 7-14 dana prije početka presvlačenja i nastavlja se tijekom razdoblja njegova djelovanja. U prosjeku izdvaja 1 gram droge na goluba u dan, odnosno 1 мерка na 5 golubova u dan.U slučaju povećane potrebe doza se može udvostručiti u periodu od 3-5 dana. Lijek se poslužuje u posebnom izvodu, na mineralia, a golubovi se to na vlastiti zahtjev. Možete i izmjerenih količina lijeka upisati nakon miješanja s mješavinom žitarica.Prije miješanja s drogama ДОЛЬФОС DW MOLTING preporučuje se lagano prskanje hrane češnjakom uljem ili limunovim sokom ili vodom sa šećerom, da se bolje przyczepialności lijeka u smjesu kave.

Kontraindikacije:
nema

Skladištenje:
Lijek treba čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Analiza:

Vitamin A

200 000 galbraith.m.

Lizin

185 g

Vitamin D

15 000 mg

Metionin + Cistin

85 g

Vitamin E

1 000 mg

Kalcij

150 g

Vitamin K3

120 mg

Fosfor

40 g

Vitamin B1

80 mg

Magnezij

25 g

Vitamin B2

250 mg

Natrij

15 g

Vitamin B6

150 mg

Željezo

30 mg

Vitamin B12

0,25 mg

Mangan

120 mg

Nikotinske kiseline

700 mg

Bakar

5 mg

Pantotenska kiselina

300 mg

Cink

120 mg

Folna kiselina

25 mg

Jod

2,5 mg

Vitamin C

1 500 mg

Selen

15 mg

Biotin

0,7 mg

Glukoza

-

Kolin

35 g

Sušeni pivski kvasac

ad 1000 g

Tehnički parametri:
Wersja:
wiaderko 1000g
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
1 kg - 2 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel