DOLFOS DG - mineralno-aminokiselinsko sredstvo za golubove kantu 1000g

  • DOLFOS DG  -  mineralno-aminokiselinsko sredstvo za golubove kantu 1000g
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 8287
43,67 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Stručnjak klima-uređaj минерально-aminokwasowo -витаминная za golubove.

Svojstva i djelovanje:
U razdoblju uzgoja povećava potrebu za golubove u vitaminima, osobito E i D. Za izradu ljuske jaja, ženka treba u velikim količinama kalcija. Za normalan razvoj embrija također je potrebno da dijeta sadrži dovoljnu količinu vitamina c gupy Bi ДОЛЬФОС DW LEGLA-to je savršeno dizajniran za golubove lijek, u sastav koje ulazi ne samo pažljivo izabranim kompleks 14 otoczkowanych vitamina, ali također i probavljiva mineralne elemente (makro i mikronutrijenata), osnovni vitamini i aminokiseline. Vrijedan dodatak na drogu je dodatak ljekovitog bilja, poboljšati rad probavnog trakta i prirodnih kvasac, bogat je vitaminima grupe B.

Indikacije:
ДОЛЬФОС DW VIŠESTRUKO je neophodna u periodu pripreme za uzgoj i u vrijeme njihova održavanja. Redovito podnošenje ovog lijeka-to je osnova uspješnog razmnožavanja. Ženka prima ДОЛЬФОС GDS čine prave jaja u gustoj ljusci, od kojih je tih bića prikazani su zdrave i jake mladi. U stadima kao što nije otkriveno problema sa zatvorom, jaja ili loš kvalitet ljuske. Vrijednosti kalcija i fosfora u kombinaciji s drugim lako przyswajalnymi komponente sadržane u djelovanju, osiguravaju brz rast mladih golubova.

Primjena i doziranje:
U prosjeku, imenovan je 1,5 grama droge na goluba u dan, odnosno 1 мерка na 3 golubovi u dan. U slučaju povećane potrebe doza se može udvostručiti u periodu od 3-5 dana. Lijek se poslužuje u posebnom izvodu, na mineralia, a golubovi se to na vlastiti zahtjev. Možete i izmjerenih količina lijeka upisati nakon miješanja s mješavinom žitarica. Prije miješanja s drogama ДОЛЬФОС DW RAZMNOŽAVAJU se preporučuje lagano prskanje hrane češnjakom uljem ili limunovim sokom ili vodom sa šećerom, da se bolje przyczepialności lijeka u smjesu kave.

Skladištenje:
Lijek treba čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Analiza:

Vitamin A

200 000 galbraith.m.

Lizin

185 g

Vitamin D

20 000 mg

Metionin + Cistin

54 g

Vitamin E

660 mg

Kalcij

200 g

Vitamin K3

66 mg

Fosfor

55 g

Vitamin B1

130 mg

Magnezij

17 g

Vitamin B2

170 mg

Natrij

10 g

Vitamin B6

100 mg

Željezo

30 mg

Vitamin B12

0,33 mg

Mangan

80 mg

Nikotinske kiseline

660 mg

Bakar

3,3 mg

Pantotenska kiselina

240 mg

Cink

54 mg

Folna kiselina

13,3 mg

Jod

1,7 mg

Vitamin C

800 mg

Selen

11,3 mg

Biotin

0,8 mg

Glukoza

-

Kolin

24 g

Sušeni pivski kvasac

ad 1000 g

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
1 kg - 2 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel