DR SEIDEL Mr. Smell Pas - sredstvo za uklanjanje mirisa urina 500 ml

  • DR SEIDEL Mr. Smell Pas - sredstvo za uklanjanje mirisa urina 500 ml
Proizvođač: Dr Seidla
64,56 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 14 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
14 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 14 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite

Koncentrirani preparat je namijenjen za uklanjanje mirisa urina pasa s bilo koje čvrste ili meke površine. Pomaže u borbi protiv refleks метить teritoriju psa. Zahvaljujući primeni savremene tehnologije, bioenzymatycznej uklanja mokraćne kiseline, koja je glavni sastojak urina. Proizvod je u potpunosti биоразлагаемый, siguran za ljude i životinje.

Način primjene:

Ukloniti vidljive kontaminacije. Pažljivo sprej na mjesto s neugodan miris. Pustite da se osuši. U slučaju potrebe ponoviti. Prije prve uporabe lijeka treba provjeriti postojanost boja na površini u malo vidljivom mjestu.

Datum isteka:

36 mjeseci

Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel