Knjiga "Terijeri. Jack Russell Terijer, Parson Russell Terijer", str. Macot-Press

  • Knjiga "Terijeri. Jack Russell Terijer, Parson Russell Terijer", str. Macot-Press
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 19665
26,56 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Terijeri. Jack Russell Terijer, Parson Russell Terijer"
autor: Kamila Brodowska

izdavač: Macot-Press

Mali, talentirani i neumorna, puna energije pas, kako je Parson Russell Terijer, bio je povučen s primjenjivost za lov. Iako nisu svi Parson Russell terijeri su imali priliku da pokažu svoj talent, za lov na lisice, psi ove pasmine su hit, srećom, drugi za zapošljavanje. Danas Parson Russell terijeri su renomirani prijateljima, psima stróżującymi pomoćnici u kući i salonima, umilając obiteljske dana radostan dokazywaniem, podsticaj i spontanicznością. Knjiga sadrži određenu, vrlo potreba znanje o terierach Parson Russell, njihovom porijeklu, karakteru i uzorak stijene, i pravo izbora, prehrani, treningu, prevenciji zdravlja i ponašanju. Neiskusni vlasnici će moći koristiti savjete kako se nositi s prevladava svoje štene, kako se pripremiti kuća se nove жильца i kako riješiti eventualne probleme koji se mogu pojaviti zajedno s pojavom štene. Dodatna prednost je više od 135 ilustracija u boji – ugodne za oči i obavljaju informativnu funkciju. Važne informacije i korisne savjete su izolirani, zbog čega će čitatelj lako dođe do znanja, čine život lakšim Parson Russell Terrierem. Bez obzira radi li se o istraživanje poštivanje čistoće u kući, nemir, alergijske reakcije ili problema s buhe, knjiga će pomoći u rješavanju poteškoća, zahvaljujući savjete, od kojih će imati koristi kao vlasnik štene, kao i odraslog psa. Ovaj tutorial, preporučuje se za najboljih uzgajivača i укротителей, on mora kupiti svaki novi vlasnik Parson Russell Terriera. Se obrađuju sljedeće teme: - podrijetlo Parson Russell Terriera; - obilježje pasmine; - standard pasmine; - štene; - svakodnevno održavanje; - ispitivanje čistoće i trening; - prevencija i zdravlje; - kada vaš Parson Russell Terijer ostari; - izdavanje Parson Russell Terriera; - razumijevanje ponašanja vašeg psa.

48 stranica

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Rasa:
Jack Russel
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel