VITAKRAFT Menu - Hrana za prekapati 800г

  • VITAKRAFT Menu - Hrana za prekapati 800г
Proizvođač: Vitakraft
Šifra proizvoda: 5076
25,82 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hrana je glavni za prekapati, odgovara joj fiziološkim potrebama. Bila je prilagodjena potrebama životinja koje žive na slobodi, koji je u svom prirodnom okruženju se hrane mesom. Visok udio proteina životinjskog porijekla, vitamin A, vitamin E, masti, sastojci biljnog podrijetla osigurati dobro zdravlje i funkcioniranje organizma tih životinja. U pravom omjeru kalcija, fosfora i vitamina D3 odgovorni za dobro stanje kostiju i zubi. Hrana ne sadrži konzervanse i umjetne barników, kao i šećera i soli.

 


Hranjenje:
Afrički tvorovi ispod 1kg :30-40g dnevno, dok glodavci, koji prelaze težinu od 1 kg treba otrzymuwać 40-80 grama hrane dnevno.

Sastojci:
Meso i proizvode životinjskog podrijetla (21% peradi), žitarice derivati biljnog ulja, ulja i masti, ribe i njegovi derivati.

 

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla fretki
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
500 g - 999 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel