VITAPOL Hrana punopravni za velike papige 3л

  • VITAPOL Hrana punopravni za velike papige 3л
Proizvođač: Vitapol
Šifra proizvoda: 5051
45,67 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Puni hrana na bazi prirodnih žitaricama, sjemenkama, zelenom povrću i voću, visok stupanj čistoće i kvalitete. Zahvaljujući optimalnoj zbilansowaniu svih komponenti, visok sadržaj vitamina i minerala hrana će pružiti odličan rast i razvoj naših krilati uluieńców, te pažljivo dizajniran sastav, učinit će da će rado jesti i lako svariti.

Sastojci:
biljni protein 14,8%, celuloza 5,4%, biljnih masti 12,1 % , ugljikohidrati-6,5 %, pepeo 4,4%, vitamini a,d3,c,e,b2,b12 glukoza-0%, saharoza 0%, bjelančevine mlijeka, 0%, masti mlijeka 0%

Pakiranje: kanta 3л

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
2 kg - 4.9 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel