Knjiga "Zaboravljeni jezik pasa u praksi", str. Galaksija

  • Knjiga "Zaboravljeni jezik pasa u praksi", str. Galaksija
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 10639
44,63 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor:Jen Fennell
Prijevod: Ana Bazel
Naziv originala:The Practical Dog Listener
Foto: nekoliko desetaka fotografija iz arhive autora

Podnaslov: Kako da za 30 dana stvori pravi odnos sa svojim psom!
Drugi dio bestselera "Zaboravljeni jezik pasa"

Iz dana u dan u roku od 30 dana za redom svaki vlasnik psa može naučiti skladan i bezkonfliktowej suradnje sa svojim omiljenim ljubimcima...

Jedinstvenost, s kojom je Jan Fennell u stanju shvatiti pasa izazvao veliki priznanje u očima ljubitelja životinja širom svijeta. Dizajniran vama metoda, koji je u potpuno novom svjetlu pojavio odnos čovjeka sa psom, predstavio je u svom дебютном knjizi : "Zaboravljeni jezik pasa - kako razumjeti čovjekov najbolji prijatelj". Ova knjiga je odmah postala svjetski bestseler, a za vlasnike pasa je bio izvor inspiracije za još jedan pogled na svoje četveronožne prijatelje. U svojoj redovnoj knjizi Ivan ne samo više detalja istražuje tajne pasji jezik, ali, prije svega, ideje koje leže u temelju njegove metode priznaju se u obrazac za obavljanje jednostavnih savjeta i vježbi koje svaki vlasnik psa će uspostaviti novi i više zadovoljavajući odnos s najboljim prijateljem osoba. "Zaboravljeni jezik pasa u akciji" prikazan je kao razvijena Jan metoda je pogodna za svaki dan, uči da treba učiniti kada primamo novi pas pod naš krov, da kad idemo s njom u šetnju ili kada je naš drug čini nam nevolje. Zahvaljujući ovoj knjizi svaki vlasnik psa u roku od 30 dana može naučiti onome što će koristiti ostatak zajedničkog života sa psom. Knjiga je bogato ilustrirana fotografijama, koje će vam pomoći u boljem razumijevanju i primjeni opisanog ovdje metoda. Ivan dovodi u svojoj knjizi sljedeći primjeri uzeti iz njegova bogatog iskustva u radu sa psima, koji доставляли probleme svojim vlasnicima. Ljubitelji životinja, oni daju mnogo hrane za misli, mnogi od njih-to je u povijesti vrlo smiješno, ali postoje i takvi koji svoje tragizmem mogu razočarati nije jedna osoba.

Format: 17,50 x 24,80 cm
Broj stranica: 200
Uvez: tvrdi uvez
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2002
Izdanje: II
EAN: 5 978387 914591
ISBN: 83-87914-59-2

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel