Knjiga bernardinac

  • Knjiga bernardinac
Proizvođač: Egros
Šifra proizvoda: 1476
18,18 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Saint Bernard"
autor: Andrej Marciniec

izdavač: Egros

Kada ste ga naići na svom putu, ne idite ravnodušan. Priuštite mu lijepu riječ ili iako topli osmijeh. Jer on ne samo da su zadivljeni ljepotom karaktera, ali, prije svega, veliko, plemenito srce, da reagira na ljudsku nesreću. Ovaj spasio od bijele smrti trideset pet života, onaj - četrdeset. Može i Vi uživate u ljepotama ovog svijeta sa svojim razlog?

112 stranica, mekani uvez, format 14x20cm

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel